Административният съд в Плевен ще проведе годишно отчетно събрание

23.03.2017 11:29

На 28 март от 11:30 ч. в Административен съд – Плевен ще се проведе Годишно отчетно събрание за дейността си през 2016 г.

Председателят на съда – съдия Полина Богданова – Кучева ще представи годишния отчетен доклад за 2016 г. и ще направи преглед на ключови моменти за функционирането на съдебния орган като кадрова обезпеченост, брой на делата, тяхното движение, разглеждане и приключване, качество на постановените съдебни актове в резултат на институционалния контрол, натовареност, материална и техническа обезпеченост, проверки и констатации по тях, провеждане и участия в семинари и обучения, инициативи за прозрачност на съдебната система и дейности съобразно Комуникационната стратегия на съда.

Гости на събранието ще бъдат съдия Румяна Монова – заместник-председател на Върховен административен съд и ръководител на Първа колегия във ВАС и съдия Анна Димитрова – председател на Пето отделение във Върховен административен съд.

Поканени да присъстват на отчетното събрание са и председателят на Апелативен съд – Велико Търново, председателят на Окръжен съд – Плевен и председателят на Районен съд – Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: