Ивайло Московски в Червен бряг: Не вярвайте на Корнелия Нинова, БСП се опитва се да счупи държавата!

22.03.2017 8:16

Ивайло Московски и кандидатите за народни представители от ГЕРБ Цецка Цачева, Пламен Тачев, Мирослав Минчев и Спас Каменов се срещнаха с жителите на Червен бряг. „Винаги се изумявам от липсата на граница, която отново успяха да надскочат и сега БСП. Не вярвам на Корнелия Нинова, нито на това, че ще дава безлихвени заеми. Просто БСП се опитва се да счупи държавата”, каза Ивайло Московски.
По думите му в програмата на ГЕРБ няма чудеса. Има рационални решения.


„Длъжници сме на Северна България. Затова при управленски мандат на ГЕРБ ще съсредоточим всичките си усилия именно тук”, увери присъстващите Московски. Той бе категоричен, че АМ „Хемус” и изграждането на икономическа зона в региона на Плевен ще даде силен тласък на икономиката.Трябва да сме единни. Няма инерция след 10 победи, заяви Московски. Той пожела на двадесет и шести март „да се поздравим с успех, защото в противен случай държавата тръгва в опасна спирала”.


„ За тези десет години ГЕРБ доказа, че е единствената партия, която може да поеме отговорността за управлението на държавата и да извежда държавата от кризите, в които я потопяват БСП и ДПС”, каза втората в листата на ГЕРБ Цецка Цачева. „На 26-ти трябва разумно и масово да гласуваме. ГЕРБ е истинска народна партия. Работещите хора са естествената основа на една държава, малкият и среден бизнес са гръбнакът й. За да продължим да надграждаме стореното до сега имаме нужда от вашата подкрепа”, каза кандидатът за народен представител от ГЕРБ Цецка Цачева.


„Предстои ни тежък избор между реалността и дивия популизъм на БСП. Аз вярвам във вас. Получавал съм и продължавам да получавам вашата подкрепа, защото вече 10 години работим заедно надграждаме и вървим напред. Това, което сме направили тук е само началото на онова, което ще се случва занапред”, каза кандидатът за народен представител от ГЕРБ, трети в листата, Пламен Тачев.
Предизборната среща продължи с концертна програма.
Купуването и продаването на гласове са престъпления!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: