Владислав Николов: Само ГЕРБ може да направи България силна държава с образовано и здраво население

22.03.2017 10:33

„Искаме България да бъде силна държава с образовано и здраво население и работеща икономика. Това няма как да стане изведнъж, но с последователна и целенасочена работа в различните секторни политики, е напълно възможно да бъде факт”, каза в Долна Митрополия Владислав Николов, кандидат за народен представител. Той и Ралица Добрева се срещнаха с жителите на общината.


„Ние имаме ясен план, след като стабилизирахме България и имаме ръст на икономиката, след като успяхме да разплатим борчовете на доскоро управляващите ни БСП и ДПС, след като успяхме да привлечем инвестиции, сега можем да мислим за решаване на социалните проблеми на хората. Най-важното за нас е да инвестираме в младото поколение, в образованието, в доброто бъдеще на нацията, защото само образовано младо поколение може да го постигне. Затова ще удвоим заплатите на учителите, ще променим отношението към училищата. И това ще бъде наш основен национален приоритет. Образованието, сигурността на живота и собствеността на хората, здравеопазването и повишаването на доходите и пенсиите са водещи в бъдещ управленски мандат на ГЕРБ. Усилията на правителството ще са насочени към Северна България. В Плевенско ще бъде създадена индустриална зона. АМ „Хемус” е необратим проект, който в рамките на 4 години ще започне за се изпълнява. Тя ще минава на 10 км. от Плевен.”, каза Владислав Николов.
Той отбеляза, че ГЕРБ е единствената партия, доказала,че е готова да носи отговорност за управлението на държавата. Николов призова хората да подкрепят ГЕРБ с номер 11.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: