Александър Дяковски и Милован Савич също се включват в Мача на звездите

22.03.2017 7:43

Треньорите и допълнително включените четирима баскетболисти за предстоящия 100% Power Мач на звездите, който ще се проведе на 2 април в зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта във Варна, вече са ясни. Четиримата специалисти, които ще застанат начело на двата отбора в тазгодишното баскетболно шоу са Александър Дяковски, Мануел Марков, Любомир Минчев и Спас Натов.
Освен двадесетимата състезатели, които вече бяха обявени след края на допитването до феновете, останалите, които бяха включени от наставниците и организаторите и ще радват всички „оранжеви“ запалянковци в морската столица, пък са Веселин Веселинов (Левски), Божидар Аврамов (Лукойл Академик), Омари Гудул (Берое), както и Милован Савич (Спартак Плевен). С черногореца баскетболистите на плевенския тим стават общо четирима, след като феновете избраха в Мача на звездите да се включат Милен Дудев, Димитър Маринчешки и Константин Коев.
Съвсем скоро предстои да бъдат разкрити и имената на участниците в традиционните конкурси за 100% Power забивки, стрелба от тройката и умения, както и още любопитни детайли за 14-тото издание на събитието.
Наред с всички приятни емоции и добро настроение, за поредна година организаторите на 100% Power Мача на звездите ще застанат и зад социална инициатива, която също ще бъде обявена в идните дни.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: