Областна администрация – Плевен се включва в кампанията „Великден за всеки“ – „Дари празник на баба и дядо“

21.03.2017 11:17

Областният управител на Област Плевен г-н Марио Тодоров и Областна Администрация – Плевен подкрепят Националната кампания „Великден за всеки“, която събира дарения за трапезата на нашите родители. Набират се както парични средства, така и хранителни продукти, които с доброволци ще бъдат раздадени в седмицата преди Великден на възрастните хора. С парите ще се закупят ваучери за храна на стойност по 20 лв. Те ще бъдат раздадени по предварително уточнени поименни списъци, предоставени от НОИ и включващи онези пенсионери, чиято пенсия е над минимума от 314 лв. и по тази причина няма да получат надбавката от 40 лв., която правителството отпуска за празника.
Нека проявим съпричастност към нашите родители, баби и дядовци, които имат най-голяма нужда да посрещнат достойно големия християнски празник – Великден!
Тази година кампанията „Великден за всеки“ – „Дари празник на баба и дядо“ набира средства по банкова сметка в УниКредит Булбанк, разкрита единствено за целите на кампанията с титуляр Български Червен Кръст (БЧК).

IBAN: BG53UNCR70001522802795
Банков код: UNCRBGS
Или с SMS 1255 на стойност 1 лев, освободен от ДДС
На стационарен номер 0900 5 1255 на стойност 1 лев, освободен от ДДС

#тагове:

НАЙ-НОВИ: