Млади възрожденци от град Левски бяха почетен караул пред паметника на Апостола в София (галерия)

21.03.2017 11:54

Момичета и момчетата от общински клуб „Млад възрожденец” – Левски дадоха почетен караул пред паметника на Васил Левски на 19 март в град София. За 2 часа 6 от членовете на клуба имаха честта да облекат гвардейската униформа и пазят паметника на обичания син на България.
„ Това бе нашата награда за множеството дейности през миналата година и награда за клуб на месеца”, съобщи ръководителя на общинския клуб Силвия Йорданова.


Председателят на Общобългарския комитет Васил Левски – София – Васил Василев е благодарил на членовете на клуба, че са станали част от националната инициатива с радост, че вижда сред учениците и млади мъже- истински патриоти.
Председателят на Общобългарския комитет Васил Левски е приел предложението на ръководителя на общинския клуб Силвия Йорданова да се направи почетен караул пред паметника на Апостола в град Левски с участието на младите възрожденци от общината в негово присъствие. Васил Василев е обещал да бъде на честването на 180 години от рождението на Васил Левски на 18 юли в град Левски , празник на единствения град в България с името Левски.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: