Владислав Николов: Сигурността на хората и тяхното имущество е водещ приоритет за ГЕРБ

21.03.2017 12:47

Приоритетите на партия ГЕРБ в различните сектори представи днес пред жителите на селата Николаево и Тученица кандидатът за народен представител от ГЕРБ Владислав Николов.
„Национален приоритет за ГЕРБ е образованието. Въвеждането на дуално обучение в училищата ще даде възможност учениците да излизат от средното образование с практически умения по дадена професия. В момента пазарът на труда изпитва недостиг на специалисти”, каза Владислав Николов. Той допълни, че наред с това се предвижда обновяване на учебната база и удвояване на заплатите на учителите. Увеличаването на доходите и пенсиите също е заложено в програмата на ГЕРБ, но това трябва да се случи през силна икономика. „Това е неотложен, плавен и траен процес, затова при управление на ГЕРБ държавата ще инвестира в насърчаване на бизнеса. Три икономически зони ще бъдат създадени в Северна България, една от които в региона на Плевен. Това наред с ускореното изграждане на АМ Хемус ще даде силен тласък на икономиката”, категоричен бе четвъртият в листата на ГЕРБ Владислав Николов.

Сигурността на хората и тяхното имущество е другият водещ приоритет в програмата на партията. Николов посочи, че 1000 нови полицая ще бъдат назначени в системата на МВР, така че във всяко едно населено място да има полицай. „Превенцията на т.нар. дребни кражби, които между впрочем за хората далеч не са такива, ще се случва и със система за  видеонаблюдение”, допълни Владислав Николов.

„За последните две години кабинетът Борисов 2 направи много. Допуснахме и грешки, които обаче са осъзнати и ще бъдат поправени. Оставката на господин Борисов беше морален акт, присъщ единствено и само на ГЕРБ. Когато се усети колебание в доверието, гласувано на партията да управлява, Борисов върна властта в ръцете на хората  , за да се произнесат по най-демократичния начин, чрез избори, на кого поверяват управлението на България”, каза кандидатът за народен представител от ГЕРБ Владислав Николов.

„Държавата е стабилна, икономиката се развива. Създадени са условия за повишаване на доходите и сигурността за гражданите. Ще работим и за връщане на усещането за справедливост у хората. За да стане това обаче се нуждаем от вашата подкрепа на изборите с номер 11 за реални решения за България.”.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: