Филмът „Плевен – вълни по равнината“ с номинация в международен фестивал

20.03.2017 15:37

Документалният филм „Плевен – вълни по равнината“ е с номинация в Категория „История и култура“ на XIII-ия Международен фестивал на туристическия филм „На източния бряг на Европа“. Това съобщи днес началникът на отдел „Протокол и връзки с обществеността“ в Община Плевен Светлана Костадинова. Фестивалът ще се проведе от 6 до 8 април във Велико Търново. В него ще участват 92 филма от 18 държави, а авторитетно жури ще определи победителите.
„На източния бряг на Европа” е фестивал за рекламни видеопродукции, представящи туристически дестинации от цял свят. Темите на представените продукции обхващат всички видове туризъм: събитиен, спортен, селски, религиозен, рекреационен и балнео туризъм, културно-исторически, риболовен и ловен, екстремен, планински и морски, екотуризъм и др.
Мисията на фестивала на туристическия филм „На Източния Бряг на Европа” е да промотира професионалната филмова туристическа продукция, да стимулира продуцирането на такава продукция и да популяризира водещите тенденции в полето на модерната аудио-визуална култура, в унисон с критериите и нуждите на бизнеса.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: