Плевенчанин ще е представител на БАМФ на кампа на „Реал Мадрид“ в София

17.03.2017 9:01

Испанският колос Реал Мадрид организира футболен камп в България посредством школата на „белите“ в Кувейт. Всички деца между 5 и 17 години ще имат възможност да се докоснат до магията на кралския клуб и да тренират по методиката на „лос бланкос“ между 15 и 22 юни 2017 година. Техни треньори ще бъдат българският наставник на Реал Мадрид Кувейт Петър Петров и няколко испански специалисти. Партньор на Реал Мадрид на кампа в София ще бъде Българска асоциация мини футбол, като неин представител ще бъде лидерът на БАМФ-Плевен Димитър Николов.
Чрез томбола ще бъдат избрани пет дечица, които ще отидат за пет дни в Мадрид на пълен пансион. Те ще тренират в дома на „лос бланкос“ и ще се срещнат с емблематичен бивш футболист на Реал, който все още се пази в тайна. Кампът в България ще струва 650 лева и включва дневно: по две тренировки на ден и включен обяд. Освен това всяко дете ще получи два екипа и анцунг на мадридския тим.
Петимата млади футболисти ще бъдат придружени в испанската столица от българския треньор Петър Петров, който ще обезпечи финансово целия им престой. От Мадрид удостовериха провеждането на кампа в България и подписаха официален документ.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: