Ивайло Московски: Ще продължим да поддържаме ниски нива на данъците, докато не се убедим, че инвестициите са достатъчно силни сами да задвижват процесите на икономиката

16.03.2017 17:04

Ивайло Московски и кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ Цецка Цачева, Владислав Николов и Ралица Добрева се срещнаха с мениджърския екип на фабрика „Димитров” в Плевен. Те присъстваха на представяне на стратегическите цели на компанията.
„Държавата успя да генерира икономически растеж, да реализира излишък в бюджета, безработицата на национално ниво е под 8 %. Тези добри показатели трябва да се усетят пряко от хората. В програмата на ГЕРБ няма нищо с „уау” ефект. Ние не „продаваме” чудеса. С управленския си опит сме се стремили да предложим работещи решения, така че добрите показатели в дървата, постигнати за последните две години, да продължат”, каза Ивайло Московски. „Убедени сме, че доходите ще растат чрез силна икономика. Позволим ли си да финансираме социалната система с повишаване на данъците, ще разрушим държавата”, подчерта той.


По отношение на нуждата от подготвени кадри Московски говори за дуалното обучение и мерките в сектор образование, касаещи както подобряване на материалната база, така и заплащането на учителите.
„Ще продължим да поддържаме ниски нива на данъците, докато не се убедим, че инвестициите са достатъчно силни сами да задвижват процесите на икономиката”, категоричен бе Московски. Създаването на индустриални зони и ускореното изграждане на АМ „Хемус” той посочи като ключови за развитието на Северна България и региона на Плевен проекти, които при управленски мандат на ГЕРБ ще станат факт.
„Искаме административната тежест, която лежи върху гражданите, бизнеса и фирмите да бъде насочена към администрацията. Напредваме с реализирането на електронното управление, налице са електронни регистри. Така ще се избегне бюрократщината и нещата ще се случват много по-лесно. Има някои сфери, които са по-тежки, като например ЗУТ, няма как да подадеш искане за строително разрешение, да мине определения срок и да считаме, че е налице мълчаливо съгласие, защото най-малко няма да имаме грандиозни проекти”, отбеляза кандидатът за народен представител, втора в листата на ГЕРБ, Цецка Цачева.


„Икономическият растеж се основава на инициативността и предприемчивостта на такива инвеститори и с работата си всеки един служител прибавя принадена стойност към стабилността на държавата. Благодарение на нас, политиците, пък се движат процесите в държавата. Затова аз съм уверен в успешното реализиране на заложеното в програмата на ГЕРБ.”, каза четвъртият в листата на ГЕРБ, кандидатът за народен представител Владислав Николов.


Купуването и продаването на гласове са престъпления!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: