Пламен Тачев и проф. Горчев учредяват „Фонд за подпомагане на български пациенти, нуждаещи се от онко-хирургично лечение“

15.03.2017 15:18

Кандидат- депутатът от листата на ПП ГЕРБ Пламен Тачев днес посети МБАЛ „Света Марина“ и се срещна с проф. д-р Григор Горчев, медицински управител на болницата. По време на разговора те обсъдиха желанието на Пламен Тачев, като депутат в 44-тото Народно събрание да дарява всеки месец по 1 000 лв. от заплатата си за благородна кауза. Единодушно се обединиха около идеята заедно да учредят „ФОНД за подпомагане на български пациенти, които се нуждаят от онко-хирургично лечение“. Със средства от Фонда ще се покриват разходи за консумативи, необходими за операциите.
Проф. д-р Горчев приветства идеята на кандидат- депутата от ПП ГЕРБ Пламен Тачев и загрижеността му към здравето на българския пациент. „Подобряването на здравето на нацията е залегнало като стратегическа цел в предизборната програма на ПП ГЕРБ и всички ще работим за стабилизирането на здравната система“, заяви Пламен Тачев.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: