Областната конференция „Детската градина – вълшебният свят на децата“ ще се проведе утре в Плевен

15.03.2017 13:04

Областната конференция по предучилищно образование „Детската градина – вълшебният свят на децата“ ще се проведе на 16 март в Плевен.

В 5 детски градини в Плевен – методически бази и конферентни секции, ще се проведат наблюдения на открити педагогически практики и пленарни заседания по темите на докладите, представени за участие в конференцията, информират от Регионалното управление на образованието.

Пленарните заседания и дискусиите по проблемите на предучилищното образование ще се модерират от преподаватели в Педагогически колеж – Плевен, партньори в провеждането на областната конференция. Заключителното пленарно заседание ще се проведе в актовата зала на Педагогически колеж – Плевен към ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ от 13.30 ч.  на 16.03.2017 г., на което ще бъдат представени обобщените резултати по дискутираните теми от докладите на участниците в секционните заседания и ще бъдат връчени грамоти на участниците от Албена Тотева, началник на Регионално управление на образованието – Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: