Ивайло Московски се срещна с работниците от Община Долна Митрополия

15.03.2017 9:17

Ивайло Московски и четвъртият в листата на ГЕРБ за Плевен Владислав Николов се срещнаха с работниците в две предприятия на територията на Община Долна Митрополия.


Акцент върху образованието постави в изказването си Ивайло Московски. „Бизнесът се нуждае от подготвени кадри, от работна ръка, която да бъде включена в производството. С дуалното образование такива специалисти могат да бъдат създадени още в средното образование”, обясни той. „Като представител на най-голямата дясна партия искам да ви уверя, че винаги сме подхождали прагматично при решаване на проблемите. Работещата, силната икономика стои в основата на развитието на един регион, на по-високите заплати и пенсии и е единственият ефективен начин за справяне с безработицата.”, посочи Московски. Той подчерта, че ключовият инфраструктурен проект АМ „Хемус” ще бъде факт и ускореното му изграждане ще започне в следващия мандат на ГЕРБ. Ивайло Московски представи накратко подемът в икономиката, социалната сфера и инфраструктурата, установен от новосъздадената индустриална зона в Пловдив. Три такива зони ще има в Северна България, като едната ще бъде в региона на Плевен.


„Ангажиментите, които ГЕРБ поема, гарантирайки увеличение на заплати и пенсии, са напълно изпълними. ГЕРБ поставя хората и тяхното благосъстояние в центъра на своята управленска програма. За да реализираме тези и още важни приоритети във всички важни сектори, се нуждаем от вашата подкрепа. Гласувайте с номер 11 в интегралната бюлетина, за да станат факт реалните решения за България!”, каза четвъртият в листата на ГЕРБ за Плевен кандидатът за народен представител Владислав Николов.
Текст и снимки: Пресцентър на ПП ГЕРБ Плевен

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: