Феновете избраха трима от „Спартак“ да играят в Мача на звездите

13.03.2017 15:34

За втора поредна година гласувалите за избор на треньори и първите 20 баскетболисти, които ще облекат екипите на двата отбора в 100% Power Мача на звездите 2017, нахвърлиха 10 хиляди. 10 020 души дадоха своя вот за участниците в 14-тото издание на събитието, което ще се проведе на 2 април 2017 година в зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта в гр. Варна. Ето и двайсетимата избраници на феновете:

ПЛЕЙМЕЙКЪРИ

Дани Гибсън (Лукойл Академик) САЩ
Оскар Белфийлд (Академик Бултекс 99) САЩ
Милен Дудев (Спартак Плевен)
Станимир Маринов (Балкан)

АТАКУВАЩИ ГАРДОВЕ

Шейн Гибсън (Берое) САЩ
Шакир Смит (Академик Бултекс 99) САЩ
Павлин Иванов (Лукойл Академик)
Цветомир Куртев (Черно море Тича)

КРИЛА

Травис Дениълс (Балкан) САЩ
Еван Бруинсма (Рилски спортист) САЩ
Константин Коев (Спартак Плевен)
Христо Захариев (Лукойл Академик)

ТЕЖКИ КРИЛА

Джордан Семпъл (Академик Бултекс 99) Франция/САЩ
Арън Джоунс (Берое) САЩ
Димитър Димитров (Лукойл Академик)
Димитър Маринчешки (Спартак Плевен)

ЦЕНТРОВЕ

Ди Джей Шелтън (Рилски спортист) САЩ
Стив Зак (Лукойл Академик) САЩ
Андрей Иванов (Ямбол)
Денис Агре (Лукойл Академик)

Скоро предстои да бъдат обявени участниците в традиционните конкурси за забивки, тройки и умения, както и треньорите на двата отбора и последните четирима състезатели в 100% Power Мача на звездите 2017 – двама от които ще бъдат избрани от наставниците, а останалите двама от организаторите.

Също така ще бъдат разкрити и още вълнуващи подробности около баскетболното шоу, което отново се завръща в морската столица, след като през март 2014 година под един покрив бе събран шампионският тим на Черно море Солвей Соди от периода 1997-2000 година.

Билетите за 100% Power Мача на звездите 2017 са на стойност 5 лева и вече са пуснати в продажба в партньорската мрежа на Ивентим – Бензиностанции ОМВ, “Български пощи”, “Технополис”, “Техномаркет” и др., както и онлайн на: http://www.eventim.bg/bg/bileti/mach-na-zvezdite-2017-varna-palace-of-culture-and-sport-457417/event.html

#тагове:

НАЙ-НОВИ: