Корнелия Нинова в Плевен: Управлението на ГЕРБ многократно предаде националните интереси!

11.03.2017 16:48

Лидерът на БСП Корнелия Нинова посети днес Плевен. Тя се срещна с плевенчани в централната градска част и Градската градина, а след това, в пълната с членове и симпатизанти на социалистите зала на читалище „Съгласие“, Нинова взе участие в представянето на листата на „БСП за България“ в 15 МИР Плевен.


Промяната започна с ваша помощ миналата година с избора на Румен Радев за президент. И ние я продължихме като проявихме мъдрост и характер – да сме единствената партия, която започна промяната от себе си, за да покаже, че може да промени и България. Партията се отвори за граждански структури, земеделци, учени, млади, студенти, спортисти, за хора от средите на младите с увреждания, офицери от запаса, инженери, лекари, учители, заяви Корнелия Нинова в Плевен.
Ние побеждаваме на тези избори, но големият въпрос е какво правим след 27-ми март, и каква промяна предлагаме за България? Поставяме си две големи цели: да спасим нацията си, която загива, да спасим народа си от изчезване и всичките си политики да посветим на това. Втората цел: да унищожим паралелната държава. 10 млрд лева излизат от джобовете на българския народ и потъват в джобовете на малцина, категорична е Нинова.


БСП ще се бори до край да възстанови българската икономика и земеделие и това, според лидера на партията, ще стане с няколко основни политики. На първо място тя посочи създаването на фонд „Индустрия“, с който държавата ще инвестира в предприятия за българско производство и български стоки. Като друга мярка тя посочи слагането на таван на субсидията на големите земеделски производители и тя да се разпределя на малките и средни производители на месо, мляко, плодове и зеленчуци, за да имаме българска храна на българската трапеза. Държавата ще подпомогне млади предприемачи, които искат да открият българска фирма, като ги освободи 2 години от плащане на данък печалба. От 5 години БСП води битка с големите търговски вериги и ще продължи тази битка.


ГЕРБ съсипаха българското образование и го докараха до степен да произвежда неграмотни млади хора, защото взеха парите от държавното и общинското училище и ги дадоха на частните колежи, промениха програми с цел да изтрият историческата памет на българския народ. БСП предлага своята алтернатива: връщане на средствата в държавното и общинското училище, за да ги спаси от закриване, въвеждане на един учебник по един предмет за един клас, за да не печелят фирми на гърба на учениците, както и оттмяна на закона за училищното и предучилищното образование и връщане на професионалните техникуми. Това заяви Корнелия Нинова в Плевен.


В социалната сфера БСП ще продължи политиката си за защита на доходите и намаляване на бедноста чрез промени в данъчната политика, въвеждане на семейно подоходно облагане, преизчисляване на старите пенсии.
Управлението на ГЕРБ многократно предаде националните интереси , заради лично облагодетелстване, коментира Нинова като посочи като примери за това подмяната на кандидатурата на Ирина Бокова, подкрепата на споразумението с Канада, гласуването „За“ санкции срещу Русия
Остро осъждаме това и казваме, че заедно с президента Радев ще върнем достойнството на българския народ на международната сцена. Ние сме родолюбци и поставяме на първо място – България!, категорична е Нинова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: