Видни плевенски ръководители подкрепиха листата на коалиция „БСП за България“ в 15 МИР Плевен

11.03.2017 9:33

Видни плевенски ръководители от близкото минало, членове на клуб „Единство“, заявиха своята безрезервна подкрепа за кандидатите за народни представители от 15 МИР Плевен.


На тези избори Коалиция „БСП за България“ се явява в 15 МИР с листа изцяло от хора, живеещи и работещи на територията на областта. Това заяви на срещата в конферентната зала на комплекс „Ростов“ водачът на листата на коалиция „БСП за България“ в Плевенска област – Васил Антонов.


На срещата той представи пред членовете на клуб „Единство“ основните акценти в предизборната платформа на БСП, свързани с икономиката, земеделието, социалната сфера, регионалното развитие, образованието и културата.


България, Северозапада, Плевенски регион се нуждаят от нова политика на стратегическо прогнозиране и програмиране с основен акцент върху развитието на индустрията, коментира Васил Антонов. Специално законодателство за предприятията с над 50% държавно и общинско участие, нов модел на финансиране на българските предприятия чрез създаване на фонд „Индустрия“, нулева ставка на данък „Печалба“ при годишен оборот от търговска дейност до 150 000 лева за стартиращи предприятия създадени от предприемачи до 35г., които в рамките на 24 месеца да открият минимум 5 работни места. Това са само част от акцентите в икономическата програма на БСП.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: