Цветан Цветанов в Плевен: До края на 2017 г. 1500 полицаи ще охраняват малките населени места

09.03.2017 13:17

Сигурността е ключова тема в една правова държава. Българските граждани и инвеститорите трябва да знаят, че страната ни е сигурна и предвидима. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на кръгла маса по вътрешен ред и сигурност в град Плевен.

На форума присъстваха водачът на листата на ГЕРБ в Плевен Ивайло Московски, втората в листата Цецка Цачева, кандидатите за народни представители Владислав Николов, Пламен Тачев и Ралица Добрева. По думите му, политическите опоненти на ГЕРБ са използвали миграционната тема в предизборната кампания за президентски избори, не за да дадат решение на проблема, а за да всяват страх сред гражданите. “По време на правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов бе изградено почти цялото възпиращо съоръжение по границата с Турция. Благодарение на личните усилия на премиера Борисов България получи 320 милиона лева помощ от ЕК за опазване на външната граница на ЕС. Част от тези средства ще се използват за видео-наблюдение на българо-сръбската и българо-гръцката граница”, обясни Цветанов.


Зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че в програмата за управление на ГЕРБ са предвидени редица мерки за осигуряване на справедливост и сигурност за всички български граждани. Цветан Цветанов подчерта, че битовата престъпност е тема, която е особено чувствителна за региона. “ГЕРБ предвижда назначаване на 1000 полицаи в системата на МВР. До края на 2017 година 1500 служители ще бъдат ще бъдат ангажирани с охрана на обществения ред и сигурността в малките населени места”, обясни той.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: