Плевенският Театър ще зарадва най-малките си зрители със спектакъла „Ах, този змей“

09.03.2017 7:24

Постановката „Ах, този змей“ от Ива Пержинова е поредната изненада, с която трупата на Драматично-куклен театър „Иван Радоев“ – Плевен ще зарадва своите най-малки зрители. Режисьор на спектакъла е Милена Мавродинова, сценографията е на Валентина Германова, а участие вземат Дориана Гълъбова, Ива Николова, Цветелина Кирилова и Емил Николов. Премиерата ще бъде днес, 9 март, от 18 часа в Камерната зала на театъра.

Много, много отдавна, в едно далечно царство живеела стара и много изморена магьосница. Нейната съкровена мечта била да се оттегли в заслужена почивка, но имало един проблем, който помрачавал дните и. Този проблем бил единствения и син – двуглавият змей Хабанек. Защо ли? Защото любимото и чедо не било истински змей. И вместо като един истински змей да яде принцеси нейният син по цял ден хрупал моркови.

Дали змеят Хабанек ще се превърне в истински змей, дали ще се престраши да изяде принцеса Каролинка и как Кралят и Кралицата на царството ще защитят милата и добра принцеса ще разберете от спектакъла „Ах, този змей” на Ива Пержинова.

Не винаги външният ни вид отговаря на истинската ни природа и не винаги стремежът да променим някого е най-доброто решение. Когато приемаме другите такива каквито са и откриваме тяхната душевна красота, тогава всички сме щастливи.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: