Пламен Тачев: Общественият ред и сигурността са сред приоритетите на работата ми

09.03.2017 14:46

„С 10% само за една година е нараснала разкриваемостта на криминалните престъпления в община, след монтирането на системата за видеонаблюдение, отчетоха в РПУ Червен бряг. Очакванията в дългосрочен план са да се постигне повишаване на мерките по прeвенция и противодействие на престъпността. Камери трябва да има във всяко населено място“, категоричен беше кандидат-депутатът от ПП ГЕРБ Пламен Тачев на срещата си с кметовете на селата Обнова и Градище.
Системата за видеонаблюдение в община Червен бряг, чийто проект беше реализиран със съдействието и подкрепата му, включва всички населени места в общината – градовете Червен бряг и Койнаре и дванадесетте села. „Камерите работят при температури от минус 24 до плюс 50 градуса. Договор между полицията и общината урежда онлайн достъпа на органите на реда до работата на камерите и заснетия от тях материал“, сподели пред кметовете кандидат-депутатът от ПП ГЕРБ Пламен Тачев. По думите му системата за видеонаблюдение в община Червен бряг е пилотен проект. Пълното покритие с видеонаблюдение във всички общини е залегнало като приоритет в предизборната програма на ПП ГЕРБ, което ще допринесе за намаляване на престъпността, за спокойствие и сигурност на жителите на малките населени места.
Положителният пример в работата на третия в кандидат-депутатската листа на ПП ГЕРБ Пламен Тачев и като активен участник в заседанията на парламентарната комисия по „Обществен ред и сигурност“ беше отчетен от председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на кръгла маса по вътрешен ред и сигурност в Плевен.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: