Васил Антонов в Садовец: Според последните проучвания за 15 МИР Плевен – 3,5 мандата за коалиция „БСП за България“, 1.7 – за ПП ГЕРБ

09.03.2017 9:25

В пълния салон на читалището в Садовец, социалисти и симпатизанти от община Долни Дъбник посрещнаха кандидатите за народни представители от 15 МИР Плевен на 8-ми март.


На тези избори Коалиция „БСП за България“ се явява в 15 МИР с листа изцяло от хора, живеещи и работещи на територията на областта. Водач е Васил Антонов, следван от Свилен Атанасов, ген. Валентин Буров, Стефан Бурджев, Ганка Василева, Януш Донев, Петър Дулев, Ева Маринова, Кольо Домеников, Чавдар Велинов, Цветан Андреев, Татяна Валериева, Цветелина Дочева, Антон Георгиев, Маргарита Жиянова, Атанас Атанасов, Цветомира Добрева и Славей Тоширов.


Благодаря ви, че сме заедно и ни давате кураж, че дългия път, по който тръгваме, ще бъде победен, обърна се към присъстващите водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ Васил Антонов. Според последните проучвания за Плевен и Плевенска област, от 9 мандата за 15 МИР Плевен, за коалиция „БСП за България“ се дават 3 и половина, а ПП ГЕРБ се движант около 1,7 мандати. Това заяви пред присъстващите Васил Антонов, като ги призова към пълна мобилизация и постигане на 4 мандата в Плевенска област.


С бурни аплодисменти, пожелания за успех и пълна подкрепа садовчани посрещнаха кандидата за народен представител Стефан Бурджев, родом от селото и община Долни Дъбник.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: