Мартин Димитров: Коалиция БСП-ГЕРБ ще е много лош сценарий за България!

07.03.2017 17:19

Тук сме, за да ви кажем, защо да се гласува за Нова Република, и защо това, което правим, е важно за България. Познавам се с повечето плевенчани. Винаги съм работил за обединено силно дясно, но не и за подчинено дясно, не и за дясно, което да се управлява от ГЕРБ.

Това заяви днес в Плевен водачът на листата за 15 МИР Плевен Мартин Димитров. И още: Не това е силното дясно, не това е смисълът на обединеното дясно. Затова създадохме Нова Република – хора с характер, които издържаха на изкушенията на властта и в името на решаването на проблемите на хората излязоха в опозиция.
Според Димитров, Нова Република ще бъде единствената дясна демократична опозиция на фона на готвеното управление БСП-ГЕРБ. „Подобна коалиция ще бъде много лош сценарий за България, който ще задълбочи бедността и проблемите, ще направи корупцията национално бедствие.“, категоричен е той. Пак според него, Нова Република е единствената алтернатива на тези хора, а „другите ще седнат с тях на трапезата и ще управляват с тях.“
„Аз питам – трябва ли да чакаме да се случи, да дойде лошото, да дойде управление БСП-ГЕРБ и тогава да реагираме? Моментът за реакция е сега! Сега плевенчани трябва да изберат Нова Република, за да има кой да спре корупцията в България. Да има кой да продължи и да направи истинска съдебна реформа, да има кой да каже „Не“ на АЕЦ Белене, да има кой да поиска пълно разследване за КТБ, да има кой да даде системно решение на пазара на горива, защото с 5 бензиностанции няма да стане тая работа. Ще стане със системни решения – подобряване достъпа до акцизните складове и облекчаване вноса на горива в България. Така Румъния постигна с 15-20 ст по-ниски горива.“, коментира в Плевен водачът на листата на Нова Република за 15 МИР.
Знам че основен проблем на Плевен и областта са доходите и работните места. България е единствената страна в ЕС, която не забогатя и то е, защото БСП и ГЕРБ работят за монополистите, мачкат малкия и среден бизнес. А забогатяването и просперитетът са свързани с добра среда за малките фирми. Но когато ги унищожаваш и им пречиш да се развиват – си беден. Затова трябва да се излезе от този порочен кръг. Не може повече така.! Това казваме днес на плевенчани: Не може повече така! Трябва да излязат и да гласуват, заяви Димитров, който бе днес в Плевен, заедно с лидерите на Нова Република – Радан Кънев и Трайчо Трайков.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: