Спипаха трима в Плевен, Кнежа и Ленково да управляват мотпедите си без регистрационни табели

06.03.2017 12:25

На 2 март в хода на специализирана операция около 20.00 часа в град Кнежа на улица „Марин Боев“ автопатрул спира мотопед „Миранели“, с водач 53-годишен от същия град. От извършената проверка е установено, че водачът управлява мотопеда без регистрационна табела. За това информират от пресцентъра на ОДМВР-Плевен. Уведомен е прокурор от РП-Кнежа. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.345, ал. 2 от НК. Работа продължава разследващ полицай.

Отново на 2 март в 01 РУ е започнато бързо производство срещу 18-годишен от Плевен, който при извършена проверка в 15.40 часа на булевард „Русе“ е управлявал мотопед без регистрационни табели и без свидетелсто за управление. Нарушението е в едногодишен срок от наказването му за същото деяние. Уведомен е прокурор. За престъпление по чл. 345, ал.2 във връзка с ал.1 и чл 343 в ал.2 от НК продължава работа разследващ полицай.

На 2 март 2017 година при обход на територията на село Ленково на улица „Ленко Мишев“ е спрян мотопед „Пиаджо“, без регистрационна табела, с водач 19-годишен от селото. При извършената проверка е установено че водачът управлява без да притежава СУМПС като за същото деяние има влязло в сила наказателно постановление, влязло в сила на 13.01.2017 година. Образувано е бързо производство по чл. 343 в ал.2 от НК. Уведомен е дежурен прокурор при РП Никопол. Работа по случая продължава разследващ полицай.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: