ККС „Студенец“ и ферма за коне „Дилчеви“ канят да отпразнуваме Тодоровден на конната база край Садовец!

04.03.2017 7:20

Клуб по конен спорт „СТУДЕНЕЦ “ и ферма за коне „ДИЛЧЕВИ“ канят да отпразнуваме Тодоровден заедно в Садовец! Празникът на конете ще се проведе в новостроящата се модерна конна база край село Садовец! Състезанието е първото в спортния календар по конен спорт, като се очакват много участници от региона да премерят сили за най-добрия ездач и кон в изпитанията!


Домакините от Клуб по конен спорт „СТУДЕНЕЦ “ с президент Цветан Дилчев, ще покажат едни от най-добрите коне на България, които са вече част и от националния отбор по конен спорт и ще представят страната ни на международни турнири и световни купи.
Базата край Садовец обещава да е най-модерната в Северна България. Ще разполага с два външни манежа, като са проектирани още закрит манеж и специална въртележка за коне.


Изпитанията на Тодоровден ще са две, съответно с височина на препятствията до 100 сантиметра, за млади коне, и с височина до 120 сантиметра за по-възрастни, като за всеки паркур ще има и награди.
Началото на празника е от 11:00 часа на 4 март. Ще има забавна програма , а за най-малките гости базата разполага и с атрактивни понита.


Забавлението е гарантирано! Заповядайте!

НАЙ-НОВИ: