Найден Зеленогорски: Инвестициите в здравето, образованието и културата са нашите приоритети

03.03.2017 14:06

С водосвет, отслужен в храм „Свети Николай“, днес бе открита предизборната кампания на коалиция „Реформаторски блок – „Глас народен“ в Плевен. На ритуала присъстваха кандидати за депутати от листата на коалицията с водач Найден Зеленогорски. Той взе участие и в общоградското честване на Трети март, поднасяйки венец пред Мавзолей „Свети Георги Победоносец“, след което присъства на традиционния за града празничен концерт по повод Националня празник.


Коалиция „Реформаторски блок – „Глас народен“ ще води позитивна кампания, сподели Найден Зеленогорски. Той отбеляза, че най-важните приоритети за коалицията са инвестициите в здравето, образованието и културата. „Защото може да имаме много сгради и магистрали, но ако нямаме здрав, образован и културен българин реално нямаме нищо. Затова Реформаторският блок и „Глас народен“ имаме множество предложения по отношение на тези три сектора“, посочи водачът на листата в Плевен. Зеленогорски подчерта, че коалиция „Реформаторски блок – „Глас народен“ не участва в наддаването за пенсии и заплати, определяйки го за недостойно и обиждащо българина. Единствено съхраняване на финансовата стабилност и устойчив икономически растеж могат да бъдат гаранция за възможности за увеличение на доходите, които биха повишили и вътрешното потребление, заяви Найден Зеленогорски.


Като други изключително важни теми той открои тези за необходимостта от мощни инвестиции в Северна България, изграждането на магистрала „Хемус“ и тунел под Шипка, както и на скоростните пътища от София до Видин и от Велико Търново до Русе. Това е нужната инфраструктура, която ще позволи да се премахнат дисбалансите между Северна и Южна България, категоричен бе кандидатът за депутат от коалиция „Реформаторски блок – „Глас народен“. „Нека всички да работим активно, за да има една добра социална политика, която да разреши кризата с българската демография. Без съмнение, тя е един от тежките проблеми, свързани с националната сигурност и в този смисъл подкрепата на младите семейства е от изключително значение“, каза още Найден Зеленогорски.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: