Централният предизборен лъч на Движението за права и свободи посети днес 15-ти многомандатен избирателен район – Плевен

01.03.2017 15:07

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ се срещна с избиратели от района. В 12.00 ч. се проведе разширено заседание на общинския съвет на ДПС Плевен с участниците в централния предизборен лъч на ДПС и кандидат депутатите от листата на ДПС в 15-ти МИР в зала „Гена Димитрова“


Велислава Кръстева, водач на листата на ДПС за 15-ти многомандатен избирателен район – Плевен, заедно с евродепутата Филиз Хюсменова и жените кандидати от листата на ДПС за Плевенски район разговаря с женските структури на общините Кнежа, Искър и Червен бряг. Срещата се проведе в община Кнежа. По същото време евродепутатът и председател на младежко ДПС Илхан Кючук и кандидатите от листата на ДПС се срещнаха с ръководствата на младежко ДПС от общините Долни Дъбник, Плевен и Долна Митрополия в народно читалище „Илия Бешков” в Долни Дъбник.
В 13.30 ч. председателят на ДПС Мустафа Карадайъ разговоря с активистите на ДПС от община Долна Митрополия в с. Горна Митрополия.
В програмата на ДПС има революционни идеи, отбеляза Карадайъ. Основното ни мото е борба с бедността, но не като ляво ориентирана политика, а като подкрепа за развитие на бизнеса.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: