Община Пордим зарадва с мартенички малки и големи

01.03.2017 16:56

За втора поредна година по инициатива на кмета на Общината Детелин Василев Пордим отбеляза подобаващо днешния празник Баба Марта. В центъра на града общинската администрация украсиха дърво с мартеници, които са изработени от всички деца от детските градини и училищата на територията на пордимска община.
По традиция общината беше посетена от Баба Марта и деца от началния курс на СУ „Свети Свети Кирил и Методий” гр. Пордим, които поздравиха с песнички и стихотворения посветени на празника, след което Баба Марта закичи със мартенички и кокичета за здраве всички служители на администрацията.
Служители от общинската администрация изработиха и подариха мартеници на всички детски градини, началните класове на училищата и Комплекса за социални услуги за деца и семейства в гр. Пордим, както и Защитеното жилище в село Згалево и децата от Дом за деца лишени от родителски грижи в село Тотлебен.
За празника бяха зарадвани и възрастните хора на гр. Пордим, които също получиха мартеници от името на кмета на Община Пордим.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: