Централният предизборен лъч на Движението за права и свободи ще посети Плевенска област

28.02.2017 18:54

Централният предизборен лъч на Движението за права и свободи /ДПС/ ще бъде в 15-ти многомандатен избирателен район – Плевен на 1 март /сряда/ 2017 г. Предизборната кампания за област Плевен ще бъде открита официално в 16.00 в читалище „Напредък 1871“ в Никопол.


По-рано през деня са предвидени редица срещи с ръководството на ДПС и избиратели от района. В 12.00 ч. ще се проведе разширено заседание на общинския съвет на ДПС Плевен с участниците в централния предизборен лъч на ДПС и кандидат депутатите от листата на ДПС в 15-ти МИР в зала „Гена Димитрова“.
Велислава Кръстева, водач на листата на ДПС за 15-ти многомандатен избирателен район – Плевен заедно с евродепутата Филиз Хюсменова и жените кандидати от листата на ДПС за Плевенски район ще проведат среща с женските структури на общините Кнежа, Искър и Червен бряг. Срещата е насрочена за 13.00 ч. в община Кнежа. По същото време евродепутатът и председател на младежко ДПС Илхан Кючук и кандидатите от листата на ДПС ще имат среща с ръководствата на млладежко ДПС от общините Долни Дъбник, Плевен и Долна Митрополия. Срещата ще бъде в народно читалище „Илия Бешков”, гр. Долни Дъбник. В 13.30 ч. председателят на ДПС Мустафа Карадайъ ще разговоря с активистите на ДПС от община Долна Митрополия в с. Горна Митрополия. В 14.30 ч. започва срещата на Йордан Цонев, водач на листата на Движението за права и свободи /ДПС/ за 29-ти хасковски избирателен район и член на Централното оперативно бюро на ДПС с местния бизнес в Плевен. Дискусията ще бъде в ресторант Централ, Плевен.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: