Румен Петков: Коалиция „АБВ – Движение 21“ ще води позитивна кампания, но няма да спестяваме истината!

28.02.2017 9:24

Листата си за 15 МИР – Плевен и основните приоритети за предстоящите избори представи в зала „Гена Димитрова“ Коалиция „АБВ – Движение 21“.


Структурирахме листата без всякакво напрежение. Тя е балансирана откъм възраст, пол, професии. В кампанията ще разчитаме на срещи с хората, защото се интересуваме от техните проблеми. Ще се опитаме да стигнем до всяко населено място. Надявам се да постигнем сериозен успех с коалицията „АБВ и Движение 21“. Това заяви областният лидер на ПП АБВ и втори в листата на Коалиция „АБВ – Движение 21“ Цветан Антов.
42 години е средната възраст на кандидат-депутатската листа на коалиция „АБВ – Движение 21“ в 15-ти МИР Плевен. Най-младият в листата е на 24 години, най-възрастният – на 66. Трима от кандидатите са представители на „Движение 21“, останалите са членове на ПП АБВ. Седем са жените в листата на коалицията.

Водач на листата е Румен Йорданов Петков. Следват:
2. Цветан Методиев Антов – областен председател на ПП АБВ и общински съветник,52 години
3. Радосвета Василева Маджарова-Вълчева – юрист, представител на „Движение 21“, 42 години,
4. Любомир Димитров Мачев – висше образование, специалност „Маркетинг“, зам.-кмет на община Никопол, 41 г.,
5. Николай Люлинов Петров – висше икономическо образование, 39 г.,
6.Петранка Петрова Антонова – висше образование, учител по виолончело в НУИ „Панайот Пипков“ – Плевен, „Движение 21“, 66 г.,
7. Димо Иванов Дешев – висше НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, режисьор и драматург, 60 г.,
8. Светлана Йорданова Битумска – юрист, община Червен бряг, 28 г.,
9. Виктор Маринов Маринов – висше икономическо образование, община Долни Дъбник, 33 г.,
10. Стилиана Ружкова Кръстева – студент, 24 г.,
11.Красимир Франчешков Грунчев – висше образование, „Пожарна безопасност“, 53 г.,
12.Людмил Митков Ангелов – „Движение 21“, община Гулянци, 54 г.,
13. Иво Ванев Пейчев – средно-специално образование – „Механизация на селското стопанско“, 29 г.,
14.Елеонора Ангелова Йоткова – висше икономическо образование, счетоводител, 43 г.,
15. Янислав Константинов Кунев – студент, 33 г.,
16.Ивайло Тодоров Ценов – педагогически колеж , 41 г.,
17. Ирена Иванова Михайлова – висше икономическо образование, счетоводител, 36 г.,
18. – Деница Русалинова Василева – висше, „Национална сигурност“, 27 г.


Ако трябва да определя с една дума нашата листа, то тя е: качество! Това е една от най-младите листи в България, листа, която излъчва професионален потенциал. Тази седмица много хора я наричат седмицата на духа. В нашата листа има хора на духа, има хора, които излъчват спортна слава, има много сериозно качество в лицето на юристите. Категоричен е водачът на листата на Коалиция „АБВ – Движение 21“ в 15 МИР Плевен – Румен Петков.


Ние разчитаме на младост, енергия, професионална подготовка на хора, които няма да се съобразяват със статуквото, на хора, които няма да се съобразяват с фактори, освен интереса на обществото, интереса на Плевен и областта, коментира Румен Петков. И още: листата е гордост и самочувствие за Плевен, тя е доказателство, че Плевен има интелектуалния потенциал въпреки всичко, които ни връхлетя през годините след 1999 година да покаже качество, способност да прави политика. Това е листа, която ще бъде пред вас през следващия период.Мисля, че можем да имаме самочувствието на коалиция, която е издигнала най-доброто.
Коалиция „АБВ – Движение 21“ ще води позитивна кампания, но няма да спестяваме истината. „Позитивната кампания не значи да премълчаваме бедите, нанесени на Плевен и региона.“, категоричен е водачът на листата за 15 МИР Плевен – Румен Петков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: