Първи брифинг на новия областен управител Марио Тодоров

28.02.2017 13:15

Днес в Заседателната зала на Областна администрация – Плевен Областният управител г-н Марио Тодоров проведе първия брифинг с представителите на печатни и електронни медии в областта. Той ги запозна с приоритетите на управление на областта и с визията си за работата по действащите и нови проекти и програми.


Областният управител изтъкна като свои приоритети коректното организиране и провеждане на изборния процес за народни представители в общините на областта, което включва цялостно техническо и логистично обезпечаване и подкрепа на работата на РИК. Той обеща своевременно подаване на информация към медиите за провеждането на регулярни работни срещи със службите на полицията, пожарната и служителите по информационно обслужване, както и даде гаранция за пускане на данни за избирателната активност по общини в рамките на Област Плевен.


В края на срещата Областният управител на Област Плевен обяви подкрепата си на благотворителната инициатива на студенти и преподаватели по социални дейности „Мартеницата – заедно да съхраним традицията“ на Медицински университет – Плевен, съвместно с Националното сдружение на сираците в Р България. В навечерието на Баба Марта, с пожелание за здраве и късмет, г-н Марио Тодоров подари на журналистите мартеници, изработени от деца, настанени в центрове от семеен тип в цялата страна, с цел набиране на средства за подпомагане на абитуриенти в неравностойно социално положение.
Текст – Пресцентър на Областна администрация-Плевен
Снимки, заглавие – Плевен за Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: