Коалиция „Обединени патриоти“ откри предизборната си кампания в Плевен

27.02.2017 19:56

Предизборната кампания на Коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, „Атака“ и ВМРО” в Плевен бе открита тази вечер в зала „Катя Попова“. На среща-концерт пред плевенчани бе представена листата на коалицията за участие в изборите за Народно събрание на 26 март. Неин водач е лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, следван от общинските съветници Николай Маринов, Адриан Асенов и Калин Поповски, Людмил Евтимов, Илиан Беров, Ивайло Христов, Иво Георгиев и Силвия Иванова.


Красимир Каракачанов благодари на симпатизантите на Коалиция „Обединени патриоти“ за мобилизацията и работата, свършена в Плевенска област, по време на кампанията за президентските избори. Резултатът, който постигнахме тогава, бе една крачка към тази кампания, но този път вървим към победа, заяви лидерът на воеводите. Той посочи, че въпреки опитите на всевъзможни пророци, които през последните месеци обясняват, че коалицията „Обединени патриоти“ ще се разпадне, тя е единствената между нормални български партии. „Така наречените леви и десни, които са се хванали гуша за гуша в битката кой да докопа кокала, всъщност излизат с по няколко кандидатури, а така наречените реформатори от една партия станаха три. Единствените, които не само разбраха, но и убедено вървят в посока съединение, което да доведе до силна България, са патриотичните формации НФСБ, „Атака“ и ВМРО“, заяви водачът на листата на коалицията в Плевен.


Каракачанов подчерта, че исканията и програмата на патриотите са същите от 2014-а и 2016- година. На първо място искаме да възтържествува справедливостта в България, а това означава не само да има работеща съдебна система, но всеки да бъде съден според делата си и да получава това, което е заслужил, обърна се той към плевенчани. Също така, Красимир Каракачанов отбеляза, че коалицията ще продължи да се бори за минимална пенсия от 300 лева и увеличение на всички останали пенсии процентно нагоре. Защото, ако българските партии само преди три месеца се бяха съгласили с нашето искане за увеличаване на пенсиите, днес нямаше да сме на избори, а щеше да има правителство в предишното Народно събрание с мандат на „Обединени патриоти“, категоричен бе първият в листата на коалицията в Плевен.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: