Кметът благодари на 10-годишната Божидара, която трогна стотици с постъпката си

27.02.2017 15:42

10-годишната Божидара и нейната майка Даниела Дочева бяха гости на днешното оперативно събрание в Община Плевен. Поводът станаха снимки на ученичката в НУИ „Панайот Пипков“ в социалната мрежа, които Георг Спартански е видял и споделил на личния си профил, след което последваха стотици харесвания и споделяния. Без никой да я кара Божидара е решила да почисти пространството пред блока, в който живее в жк „Дружба“, напук на насмешливите подмятания на нейните съседи.


Спартански благодари на майката на Божидара, че е възпитала такова прекрасно дете. От своя страна, Даниела Дочева сподели, че с публикуването на снимките във Фейсбук тя и дъщеря й не са целили самореклама, а по-скоро са искали да дадат пример на останалите.


В знак на благодарност Божидара получи от Георг Спартански красив календар, албум, рекламни материали на Община Плевен и сувенир за Баба Марта. „Тези, които са смяли, докато чистиш, отново ще заринат пространството около блока ти с боклуци. Така че, следващия път, когато решиш да почистиш отново, можеш да ми се обадиш, за да се включа и аз“, каза на 10-годишното момиченце кметът.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: