Ивайло Московски в Плевен: ГЕРБ ще води позитивна кампания, в която ще изтъкне предимствата си пред другите

24.02.2017 11:45

С водосвет в църквата „Св. Николай“, отслужен от отец Петко, бе открита предизборната кампания на ГЕРБ в Плевен. На църковния ритуал присъстваха кандидатите за народни представители от листата на ПП ГЕРБ – Плевен с водач Ивайло Московски, областното ръководство на партията, представители на общинските ръководства от цялата област, общински съветници, членове на ГЕРБ.


Считаме, че е хубаво човек да бъде смирен и да се върне към ценностите, които изповядва християнството и да се стреми да ги спазва, сподели след водосвета водачът на листата на ГЕРБ – Плевен Ивайло Московски. Помолихме се за здраве, благоденствие и успех на целия български народ, като си пожелахме да не минаваме границата на нормалния диалог с нашите опоненти по време на кампанията, а да бъдем обективни, разумни и мъдри, допълни Московски.
Както всеки път, така и сега, ще водим позитивна кампания, в която ще се опитаме да изтъкнем предимствата на нашата програма пред тези на останалите партии, като целта ни ще бъде да се срещнем с възможно най-много хора очи в очи, коментира още водачът на плевенската листа на ГЕРБ.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: