Сашо Груев ще получи отличието „Любим баскетболист на феновете“ на специална гала вечер днес

23.02.2017 10:24

Най-добрите баскетболисти на 2016 г. на България ще бъдат наградени на специална Гала вечер на българския баскетбол днес. Събитието ще се състои в La Cubanita Bar & Dinner в София, ще започне в 18:30 часа и се организира съвместно от БФБаскетбол и S Media.
Българска федерация Баскетбол проведе анкета и до края на януари треньори и представители на медиите гласуваха за най-добре представилите се играчи в четири категории – „Най-добър баскетболист, играещ в България“, „Най-добра баскетболистка, играеща в България“, „Най-добър български баскетболист в чужбина“, „Най-добра българска баскетболистка в чужбина“ и „Най-добър треньор“. Кулминацията на вечерта ще бъде именно обявяването и награждаването на избраните призьори.
Специално ще бъде почетен и избраният от привържениците на тимовете в НБЛ Виваком „Любим баскетболист на феновете“. Това е капитанът на плевенския „Спартак“ Александър Груев, който бе определен в анкета на лигата и играта „Фен Мениджър“. Една от наградите за Груев е парична премия за детската школа на „Спартак“.
Почетени ще бъдат и заслужили деятели и баскетболни функционери.

Снимка: архив „Плевен за Плевен“

#тагове:

НАЙ-НОВИ: