Театър „Възраждане“ излезе с изявление относно несъстояло се представление в Плевен

22.02.2017 17:33

С изявление излезе ръководството на театър „Възраждане” във връзка с несъстоялото се представление на 21.02.2017 в читалище „Съгласие”. Ето какво се казва в него – публикуваме без редакторска намеса:

Уважаеми плевенчани,
С голямо съжаление заявяваме , че обявеното за 21 февруари представление на театър „Възраждане” „Човек от земята” не се състоя по вина на външен организатор , който по своя инициатива се зае да организира гастрол в Плевен: наемане на зала, реклама и продажба на билети. Още на 20.02. организаторът съобщи, че не може да се справи с подготовката и пое ангажимента веднага да обяви отменянето на представлението, да прекрати продажбата на билети и да върне парите за закупените билети.
На 21.02. в 16.00 ч. бяхме сигнализирани от зрители, че продажбата на билети тече с пълна сила в зала „Катя Попова” – факт, който говори за злонамерност и откровена измама.
За същото говори и фактът, че вечерта въпросният организатор отказва да върне парите за билети, издадени без касов бон. Възмутени сме, че измамничеството навлиза вече и в територията на изкуството и изключително съжаляваме, че имената на театър „Възраждане”, на любимия актьор Христо Шопов и на читалище „Съгласие” бяха въвлечени в тази грозна история.
Моля, приемете извинението ни, а ние ще направим всичко, за да бъдем в Плевен на 15-и март с „Човек от земята” – в същата зала, в същия час.
Добре сте дошли!
( Билетите ви за 21-и февруари ще важат и за 15-и март)

#тагове:

НАЙ-НОВИ: