Трима пияни шофьори спипани за една нощ в Плевенско

20.02.2017 12:15

Трима пияни шофьори са спипани за една нощ в Плевенско.

На 19 февруари в РУ – Пордим е образувано бързо производство срещу 26-годишен от Плевен. На същата дата в 01:04 часа на около 2 км. след изхода на село Бръшляница в посока град Плевен е управлявал „Форд ескорт“ с концентрация на алкохол в кръвта си именно 1, 88 промил, информират от пресцентъра на ОДМВР-Плевен. Това е установено с техническо средство „Дрегер алкотест“. Назначени са медицински изследвания. Съставен е акт  за нарушението. Уведомен е прокурор. Продължава работа разследващ полицай.

Във Второ РУ Плевен е започнато бързо производство срещу 24-годишен от село Коиловци. На 19 февруари около 04,00 часа в град Плевен жк.“Сторгозия“ е управлявал моторно превозно средство – „Фиат Стило“ след употреба на алкохол. Това е установено по законен ред с техническо средство „Дрегер алкотест 7510“. Уведомен е дежурен прокурор при Районна прокуратура Плевен за престъпление по чл.343 „б“, ал.1 НК. Продължава работа по случая.

Във Второ РУ Плевен е започнато полицейско производство и срещу 29-годишен от Долни Дъбник. На същата дата около 04,00 часа в град Плевен на улица „Дойран“ е управлявал моторно превозно средство – „БМВ“ след употреба на алкохол. Проверката е извършена с техническо средство „Дрегер алкотест 7510“. Издаден е талон за медицинско изследване. Уведомен е дежурен прокурор при Районна прокуратура гр.Плевен, За престъпление по чл.343 „б“, ал.1 НК. продължава работа разследващ полицай.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: