Велислава Кръстева води листата на ДПС в Плевенско!

20.02.2017 19:11

Днес в 15.30ч. областният председател на ДПС Енгин Кючуков регистрира в Районната избирателна комисия листата с кандидати за народни представители на Движението за права и свободи за 15-ти МИР – Плевен. Водач на листата е първият и най-дългогодишен ръководител на „Връзки с обществеността“ на политическа партия „Движение за права и свободи“ – Велислава Кръстева.


„Влизам с настроение в кампанията, с усещането за завръщане вкъщи. Плевен е моят град. За мен е изключителна чест, която ми оказа ръководството на ДПС, когато взе решението да бъда водач на плевенската листа“, заяви пред журналисти Велислава Кръстева. С тези избори искаме да получим такова доверие от нашите избиратели, с което да участваме много активно в конструирането на стабилно управление, което ще решава истински проблеми, които стоят пред страната и пред живота на всеки един от нас, коментира още Кръстева.


Досегашният депутат Митхат Метин е втори в листата на Движението за 15-ти Плевенски МИР. Трети е областният лидер на партията в Плевен Енгин Кючуков. Всички 18 места в листата са попълнени с млади хора, повечето от които от младежката организация на ДПС, като е спазен балнаса между мъже и жени. На кампания с много лични срещи с потенциалните избиратели – симпатизанти, приятели, познати и непознати, ще заложат от ДПС.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: