„Мартеничките на Гиги” отново с благородна мисия в Плевен

17.02.2017 14:30

И тази година плевенчанката Илиана Георгиева ще продължи своята инициатива да дарява по 10 ст от всяка продадена мартеничка за благотворителност. Миналата година от набраните средства бе подпомогната дейността на Ученическата спортна школа в Плевен, преди това на Волейболен клуб „Олимпиец”.

Тази година Илиана все още не е решила за каква кауза да събира средства от продажбата на нейните „Мартеничките на Гиги”.

„В памет на баща ми, когото загубих преди 4 месеца, който вършеше само добро за хората и много се радваше на това, което правим, тази година ще отделим средства и от продажбите в търговските обекти. Наши мартеници има в книжарница „Усмивка“ в Синия комплекс, супермаркет „Дунавия“ и магазинчето на Мима в района на ЛВТ, на денонощния павилион до сградата на Областна администрация и в два пощенски клона във Варна“, казва Илиана Георгиева.

Ако решите да дадете предложение или пък да се включите в благотворителната инициатива, може да посетите щанда на Илиана от 20 февруари, понеделник, на базара за мартеници на площад „Свобода” в алеята срещу Централния мол.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: