Фондация „Свети Иван Рилски“ – Плевен връчва третите си годишни награди

16.02.2017 12:35

На 7 март в хотел „Маринела“ в София ще бъдат връчени третите годишни награди на Фондация „Свети Иван Рилски“ – Плевен. Това съобщи пред плевенските медии днес управителят на Фондацията д-р Елиза Георгиева. Лице на тазгодишните награди ще бъде забележителният ни цигулар Веско Ешкенази – концертмайстор на Кралския симфоничен оркестър в Холандия, като гостите на церемонията ще имат възможността да се насладят на изключителните му изпълнения.
Категориите са: „Образна диагностика“, „Онкология“, „Хирургия“, „Дентална медицина“, „Здравна журналистика“, „Благотворителност“, „Психология“, „Пациентска организация“ и „Приятел на Фондацията“. Победителите ще получат пластиката „Благотворение“, дело на плевенския творец Венцислав Василев.
Различното в тазгодишната церемония ще бъде провеждането на благотворителен базар. В него ще се предлагат творби, дело на ученици от ОУ „Д-р Петър Берон“, мартеници, изработени от членове на групата за подкрепа към Фондацията, медальони на Вяра Савова, както и авторски фотоси на управителя на Фондация „Свети Иван Рилски“ д-р Елиза Георгиева.
„Това, което ние споделяме във Фондацията е, че доброто трябва да се показва и награждава. Имаме прекрасни лекари, медицината в България е на много високо ниво и затова трябва да показваме и отличаваме доброто в тази област“, посочи д-р Георгиева.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: