Полиция, данъчни и ДАИ със съвместни проверки на такситата в Плевен

13.02.2017 12:20

На 11 февруари за времето от 17 часа до 19:30 часа в Плевен е проведена съвместна операция на служители на ОД на МВР – Плевен, ООАА – Плевен, ТД на НАП – офис Плевен и ДАМТН – Плевен. За това информират от Пресцентъра на ОДМВР.

На булевард „Данаил Попов“ е извършена проверка на таксиметров автомобил „Шкода Фабия“, управляван от 34-годишен плевенчанин. От служители на ООАА-Плевен е съставен акт по чл. 31, ал. 1 от Наредба № 34/1999 г. на МТ. От служители на ДАМТН – Плевен е съставен протокол за установено нарушение по чл. 41, ал.1 от ЗИ, като предстои съставяне на ауан по ЗИ. От служители на ТД на НАП офис Плевен е съставен протокол за извършена проверка по ДОПК. На улица „Иван Миндиликов“ е извършена проверка на таксиметров автомобил „Шевролет авео“, собственост и управляван от 56-годишен от Плевен. От служители на ООАА-Плевен е съставен ауан по чл. 31, ал. 1, т.8 от Наредба № 34/1999 г. на МТ.

На улица „Трети март“ е извършена проверка на таксиметров автомобил „Киа пиканто“, управляван от 49-годишен от Плевен. От служители на ООАА-Плевен е съставен ауан по чл. 8, ал. 1 от Наредба № 36 на МТ. От служители на ДАМТН – Плевен е съставен протокол за установено нарушение по чл. 43, ал.1 от ЗИ, като предстои съставяне на ауан по ЗИ. От служители на ТД на НАП офис Плевен е съставен протокол за извършена проверка по ДОПК. На улица „Трети март“ е извършена проверка на таксиметров автомобил „Шкода фабиа“, управляван от 46-годишен от Плевен. От служители на ДАМТН – Плевен е съставен протокол за установено нарушение по чл. 43, ал.1 от ЗИ, като предстои съставяне на ауан по ЗИ.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: