„Спартак“ срещу „Академик Бултекс“ за Купата на България

13.02.2017 14:21

Днес в зала „Колодрума“ в Пловдив, в присъствието на представители на клубове и журналисти бе изтеглен жребият за Финалната осмица на турнира за Купа България. Мачовете ще се играят в града под Тепетата от 16 до 19 февруари, съобщиха от БФБ.

Жребият отреди в първия четвъртфинал да се срещнат тимовете на Берое и Черно море Тича (16 февруари, 17:15 ч.). След този мач ще е откриването на турнира, в което ще се включи Ансамбъл „Тракия“. Вторият мач за деня ще противопостави домакина Академик Бултекс 99 и Спартак Плевен. На 17 февруари двата четвъртфинала са Лукойл Академик – Ямбол и Рилски спортист – Балкан.

В полуфиналите ще се срещнат победителят от мача Академик Бултекс 99 – Спартак Плевен срещу победителя от среща Берое – Черно море Тича. В другия полуфинал ще играят победителят от двойката Лукойл Академик – Ямбол и спечелилият мача Рилски спортист – Балкан.

Купа уникат ще получи победителят във Финалната осмица на турнира за Купа „България“. Тя е изработена по поръчка в Професионална гимназия „Велизар Пеев“ в Своге. Бронзовото бижу тежи цели 14 килограма. Отделно всички призьори ще получат и възпоменателни плакети.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: