Петима без книжки зад волана хванаха за два дни в Плевенско

13.02.2017 12:11

На 11 февруари са образувани три бързи производства за шофиране без свидетелство за правоуправление. Първата проверка е извършена в 10:40 часа на входа за град Искър. Установено е, че 29-годишен от Кнежа управлява „БМВ“ без шофьорска книжка. Втората проверка е извършена около 14 часа в град Койнаре. Установено е, че 44-годишен местен жител е зад волана на товарен автомобил „Мерцедес“ без свидетелство. Друга проверка е извършена в 19.10 часа в Кнежа, когато автоконтрольори спират за проверка „БМВ“ и установяват, че 16-годишният водач от същия град, е без СУМПС.
На 12 февруари са образувани още две бързи производства за същото нарушение. Първата проверка е извършена около 17.20 часа в село Чомаковци. Установен е 17-годишен местен зад волана на „Рено еспейс“ с немски регистрационен номер, без документи. Втората проверка е извършена в Пордим, когато е засечен 43-годишен от същия град, управлявал „БМВ“ без свидетелство.
Нарушенията са в едногодишния срок от наказването на водачите по административен ред за същото деяние, с влезли в сила наказателни постановление. За престъпления по чл. 343 „в“, ал.2 от НК са уведомени прокурори. Работа продължава.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: