Гледаме Асен Блатечки на плевенска сцена в „Опасно за живота“

11.02.2017 11:27

Спектакълът на Драматичен театър „Адриана Будевска“ – Бургас „Опасно за живота“ ще гостува на плевенска сцена. Представлението е на 24 март, петък, от 19 ч. на сцената на ДКТ „Иван Радоев“. Постановката е на Асен Блатечки, сценографията – на Антония Попова, а в ролите зрителите ще видят Асен Лозанов, Стефан Иванов, Асен Блатечки, Милена Маркова и Невена Бозукова.

В комедийния екшън се преплитат няколко теми – финанси, подставени лица, измамни схеми и какво ли още не, за да може в последствие да ви въвлече в една почти нормална и реална житейска ситуация.
Спектакълът е нещо повече от развлекателна комедия, с която да си отпочинете от напрегнатото ежедневие и да направите една вечер далеч по-забавна и приятна. Той съчетава напрежението от с комичното. Получената експлозивна смес винаги е високооктанова.

Режи Дефорж е известен милионер, който обаче попада в големи неприятности заради опасността да бъде отвлечен и ограбен. Режи може и да е голям бизнесмен и да разбира от много неща, но охранителният бизнес и светът на престъпниците са последното нещо, до което някога е имал достъп. И тъй като винаги е бил прецизен в каквото и да се захване, а и е свикнал да се подготвя преди важна сделка или етап от живота си, той решава да се адаптира към нововъзникналите житейски обстоятелства. Затова наема Серж Мигал, с когото ще трябва да се сработи не само той, но и цялото семейство, за да бъдат научени на правилата на живот под обсада.

Билети се продават на касата в Театъра от 9.00 до 19.30 всеки работен ден!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: