МУ – Плевен отваря врати за деня на кандидат-студента на 28 февруари

10.02.2017 17:41

На 28 февруари, вторник, от 13.30 ч ще се проведе традиционният Ден на кандидат-студента в Медицински университет – Плевен (МУ-Плевен). За поредна година, в рамките на Кандидатстудентска кампания 2017, висшето училище ще отвори врати, за да посрещне учениците от гимназиите в града и региона, техните учители и родители.
Всички кандидат-студенти, които са се насочили да изучават медицина, фармация или друга здравна специалност, ще имат възможност да се запознаят със структурата на университета, с ръководството и студентите, с условията за кандидатстване, с графика на конкурсните изпити и материалната база и да зададат въпроси към председателите на комисиите за оценяване на конкурсните работи по биология и химия. Участниците ще бъдат изненадани с интересни демонстрации, видеа, викторина и награди.

Събитието ще протече при следната програма:
14.00 ч – Откриване на Деня на кандидат-студента; презентационно видео за МУ-Плевен; обръщение на проф. М. Александрова, зам.-ректор по учебната дейност
14.30 ч – Демонстрация на високотехнологичната 3D медицинска маса за виртуални дисекции от доц. д-р Добромир Димитров, зам.-декан на Факултет „Медицина“
15.00 ч – Обръщение на Председателя на Студентски съвет
15.15 ч – Обръщение от страна на кандидат-студентите
15.30 ч – Викторина за кандидат-студенти с награди
16.00 ч – Въпроси към комисиите за оценяване на конкурсните работи по биология и химия

Студенти и преподаватели от всички специалности ще посрещнат учениците и гостите в Деня на кандидат-студента от 13.30 ч на 28 февруари, вторник, 2017 г. във фоайето на Телекомуникационния ендоскопски център при МУ-Плевен!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: