Плевенчанка стана зам.-председател на Националното представителство на студентските съвети в България

08.02.2017 15:00

Изпълнителният съвет на Националното представителство на студентските съвети в Република България избра на свое заседание двама заместник-председатели. Ръководството на Националното представителство на студентските съвети попълни своята квота от трима заместник-председатели на организацията в неделя, съобщават от НПСС. С новия избор на двама заместник-председатели се попълва пълната квота на ръководството на НПСС.

Звездина Горанова от Медицински университет – гр. Плевен и Васил Силяновски от Софийски университет „Св. Климент Охридски“ бяха определени от Изпълнителния съвет на НПСС да бъдат Зам.-председатели на Яна Вангелова от НПСС. Двамата, заедно с Габриела Наскова от Университет за национално и световно стопанство, ще бъдат част от ръководството в рамките на мандатната програма 2016-2018 година.

Звездина Горинова Горанова е студентка в специалност „Медицина“ в Медицински университет – Плевен. Тя е бивш Председател на Студентски съвет в предходния мандат, а в настоящия – Заместник-председател и Председател на Общото събрание на Студентския съвет. Звездина Горанова е завършила в Математическа гимназия „Гео Милев“, гр. Плевен, и е член на Изпълнителен съвет на НПСС от февруари 2016 година.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: