Засякоха четирима надрусани шофьори в Плевен

07.02.2017 12:18

knijka

Четирима надрусани шофьори са били засечени в Плевен. На 6 февруари в Първо РУ-Плевен е започнато бързо производство срещу 21-годишен от Плевен. На 4 февруари около 02:55 часа в град Плевен на улица „Г.С.Раковски“ е управлявал „Рено-Клио“  след употреба на амфетамин, информират от пресцентъра на полицията.

Отново на 6 февруари в Първо РУ-Плевен е започнато бързо производство срещу 24- годишен от Левски. На 4 февруари в 05:33 часа в град Плевен на улица „Димитър Константинов“ е управлявал „Мерцедес – С600“ след употреба на амфетамин и метаанфитамин. Проверката е извършена с техническо средство.

Вчера в  Първо РУ-Плевен е започнато бързо производство срещу 27-годишен от София. На 5 февруари около 13:55 часа в плевенския квартал „Дружба“ е управлявал  „Тойота –Авенсис“ след употреба на кокаин и метаанфитамин.

В неделя в 04:01 часа в град Плевен на улица „Цар Борис III“ служители на сектор „Пътна полиция“ спират лек автомобил „Мерцедес“.  При извършената проверка на водача – 26-годишен от Плевен, за употреба на наркотични вещества с техническо средство „Дрегер друг тест 5000“, уредът е отчел положителен резултат за употреба на метамфетамин.

И за четирите случая са е уведомен дежурен прокурор при РП – Плевен. По случаите работата се продължава от разследващи полицаи.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: