Лекция за емоционалните състояния през бременността и след раждането събира бъдещи майки в Плевен

26.01.2017 9:51

bremenna

Много жени попадат в сериозни емоциални състояния, стават леснo раними и понякога прекалено чувствителни по време на своята бременност. Емоционалните проблеми на родилката могат да започнат от третия ден след раждането, а могат да се появят и 6 седмици след появата на бебето, но има и такива дами, които се радват на чудесен емоционален баланс и никога не изпадат в депресия. Наситеността на разстройството е различна и строго индивидуална. Варира от следродилна тъга до тежка психоза.

Именно на тези емоционални състояния е посветена поредната лекция на списание „9 месеца”, която ще се проведе на 28 януари в Плевен. По темата ще говори  д-р Александър Кръстев, психолог и координатор на НАРУ.
Всеки посетител ще получи традиционния комплимент от списание „9 месеца”, а специално за някои от присъстващите са подготвени чудесни награди, които ще могат да бъдат спечелени след провеждането на томбола.

Срещата ще се проведе в ресторант „Корона” от 9,30 часа в събота, 28 януари.

Можете да заявите вашето присъствие на тел. 0876 181 114, на e-mail: [email protected] или като потвърдите ТУК на самото събитие.

Лекциите за бъдещи и настоящи родители на списание „9 месеца“ са напълно безплатни.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: