Младите възрожденци от община Левски се готвят за достойно участие в Годината на Апостола

19.01.2017 15:48

19.01.levski

Днес в заседателната зала на Община Левски се проведе среща на всички членове от общински и ученически клубове „Млад възрожденец“ от община Левски. Председателят на общински клуб „Млад възрожденец“ – Левски Силвия Йорданова откри срещата и обяви, че в Годината на Васил Левски всички задно ще изготвят програма за годишните дейностите на младите възрожденци, посветена на 180-та годишнина от рождението на Васил Левски.
Петя Чолакова – главен експерт ”Образование, култура и спорт”, съобщи, че Община Левски се готви за достойно честване на 180–та годишнина от рождението на Апостола на свободата на 18 юли и прикани членовете на клубовете „Млад възрожденец“ да вземат активно участие. За празника са поканени и се очаква да дойдат извести личности, каза г-жа Чолакова
На срещата се обсъждаха предложенията на младите възрожденци за годишните им дейности, които да бъдат включени в програма, посветена на 180-та годишнина от рождението на Васил Левски. Всички членове получиха календари, подарък от Васил Василев – Председател на „Общобългарския комитет Васил Левски“ .

#тагове:

НАЙ-НОВИ: