За трета поредна година в Плевен организират „Фестивал на красотата“

13.01.2017 8:15

17.03.festival

За трета поредна година в Плевен ще се проведе инициативата „Фестивал на красотата Плевен 2017“, която има за цел да подпомогне абитуриенти в неравностойно социално положение от випуск 2016/2017 г. от училищата в Плевен и областта. Това съобщи председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов.
„През 2015 г. с подкрепата на много хора доставихме радост на 28 момичета и момчета, които имаха мечтаният тоалет за празничната бална вечер и взеха участие в „Звезден бал“, организиран от Националното сдружение на сираците в България. През 2016 г. подпомогнахме 56 момичета и момчета от училищата в областта с подкрепата на много хора и генералния спонсор изворна вода „Бачково“, припомни Михайлов. В рамките на „Фестивал на красотата“ се провеждат няколко събития, като провеждането на информационна кампания, организиране на благотворителен концерт, кампания за осигуряване на тоалети за зрелостниците, провеждане на трудова борса с представители на бизнеса, и в края на инициативата провеждането на традиционен абитуриентски „Звезден бал“ за подпомогнатите младежи и девойки с участието на популярни изпълнители.
Провеждането на „Фестивал на красотата“ е вече традиция в Плевен и преминава под патронажа на Владислав Николов, народен представител от Плевен и почетен член на Националното сдружение на сираците в България.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: