Пътнически влакове от и за Плевен продължават да се движат със закъснение

08.01.2017 12:39

1.02.vlak_

Поради тежките метеорологични условия в страната се налагат закъснения в заминаването от начална гара на някои от влакове, движещи се по основните направления в страната, което води до изчакването на влаковите композиции на съответните гари по трасето, съобщават от БДЖ.
Пътническите влакове, които се движат със закъснение към момента, са следните:
• Нощният бърз влак № 3637, пътуващ по маршрута София – Карлово – Варна, се движи с 200 минути закъснение;
• Нощният бърз влак № 2627, пътуващ по маршрута София – Горна Оряховица – Варна, се движи с 318 минути закъснение;
• Бързият влак № 3636, пътуващ по маршрута Варна – Карлово – София, е заминал с 50 минути закъснение от началната си гара и към момента се движи със 185 минути закъснение;
• Нощният бърз влак № 2626, пътуващ по маршрута Варна – Горна Оряховица – София, се движи с 250 минути закъснение;
• Нощният бърз влак № 8627, пътуващ по маршрута София – Пловдив – Бургас, е заминал със 100 минути закъснение от началната си гара и към момента се движи с 212 минути закъснение.
Напомняме, че в железопътните участъци на страната движението на влаковете се осъществява при тежки зимни условия, поради което са възможни закъснения, особено при пътуването на композициите на по-дълги разстояния.
Поради динамичните промени в условията на усложнена метеорологична обстановка, клиентите на националния железопътен превозвач могат да получат най-точна информация за актуалната обстановка за движение на влаковете от гишетата „Информация”, билетните каси в съответните железопътни гари, както и на националния информационен телефон 0700 10 200.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: