Община Кнежа подслони бедстващи жители на село Еница в сградата на местната администрация

07.01.2017 15:30

7.01.kneja

Областно пътно управление затвори пътя Кнежа-Еница, но местната администрация в Кнежа не стои безучастна, съобщи кметът на Кнежа Илийчо Лачовски. Със собствени усилия и техника от земеделските кооперации и производители в града в момента се работи по почистане и съответно отваряне на пътя.
Жителите на село Еница са без храна и медицински грижи. Бедстващи еничани са настанени в сградата на общинска администрация. Полагаме максимални усилия и влагаме всички възможности за решаването на този проблем, информира градоначалникът.
Пътят Бреница-Еница е труднопроходим. Пътищата на север към Селановци и Гостиля също са затрупани в следствие на обилните снеговалежи и силни навявания. От Община Кнежа апелират да не се пътува извън града, ако не е крайно наложително и ако не сте оборудвани с вериги. В града пътищата са проходими, улиците са изчистени. Към момента в град Кнежа няма проблем с водоснабдяването и електрозахранването. При възникнали аварии гражданите могат да сигнализират на дежурния в община Кнежа на телефон 09132/73-51.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: